אוסבוקו טלה

חומרים:1.5 קילו בשר טלה, חתוך לקוביות2 פלפלים חריפים פרוסים לטבעות6 שיני שום פרוסות 2 כפות פפריקה מתוקה2 תפוח אדמה קלוף חתוך לקוביות של 2 ס"מ.2 גזרים קלופים ופרוסים לטבעות של 1 ס"ממלחשמן זית8 עגבניות חלוטות קלופות ובלי גרעיניםאופן ההכנה:· מחממים שמן זית · מטגנים פלפלים פרוסים ושום פרוס· מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים מכל הצדדים· מכבים את האש, מוסיפים 2 כפות פפריקה, מערבבים היטב· מוסיפים את העגבניות הקצוצות מחזירים לאש לשעה· כעבור שעה מוסיפים גזר ותפוח אדמה ומבשלים חצי שעה נוספת· מתבלים מלח פלפל ומגישים.המתכון במסגרת "פרלמנט השפים הישראלי של קונטיננטל איירליינס"

חומרים:
1.5 קילו בשר טלה, חתוך לקוביות
2 פלפלים חריפים פרוסים לטבעות
6 שיני שום פרוסות
2 כפות פפריקה מתוקה
2 תפוח אדמה קלוף חתוך לקוביות של 2 ס"מ.
2 גזרים קלופים ופרוסים לטבעות של 1 ס"מ
מלח
שמן זית
8 עגבניות חלוטות קלופות ובלי גרעינים

אופן ההכנה:
· מחממים שמן זית
· מטגנים פלפלים פרוסים ושום פרוס
· מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים מכל הצדדים
· מכבים את האש, מוסיפים 2 כפות פפריקה, מערבבים היטב
· מוסיפים את העגבניות הקצוצות מחזירים לאש לשעה
· כעבור שעה מוסיפים גזר ותפוח אדמה ומבשלים חצי שעה נוספת
· מתבלים מלח פלפל ומגישים.


המתכון במסגרת "פרלמנט השפים הישראלי של קונטיננטל איירליינס"



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר