מרינדה בסיסית לבשר

חומריםשליש כוס שמן זית 3 שיני שום1 כפית קטנה של פלפל שחור גרוס4 פלפל אנגלי 4 עלי דפנהחצי ליטר יין אדום ייבש מזן משובח כמו כן, בהתאם לטעם האישי ניתן להוסיף עשבי תיבו לכמו רוזמרין, טימין, אורגנו וכו'. בשעת הגשת הבשר ניתן להעשיר את הטעם בעזרת כמה רטבים ייחודיים.

חומרים
שליש כוס שמן זית
3 שיני שום
1 כפית קטנה של פלפל שחור גרוס
4 פלפל אנגלי
4 עלי דפנה
חצי ליטר יין אדום ייבש מזן משובח

כמו כן, בהתאם לטעם האישי ניתן להוסיף עשבי תיבו לכמו רוזמרין, טימין, אורגנו וכו'.

בשעת הגשת הבשר ניתן להעשיר את הטעם בעזרת כמה רטבים ייחודיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר