חומרים:
צנצנת רוטב לעוף חריף מתוק של אוליביה – פלפל שום תאילנדי
קילו נתחי אנטריקוט
פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
רדיד אלומיניום, מנגל דולק
אופן ההכנה:
1. לחתוך נייר אלומיניום לגודל 40 על 40 ס"מ.
2. לערבב את נתחי האנטריקוט ברוטב חריף מתוק של אוליביה, להניח בתוך נייר האלומיניום יחד עם רצועות הפלפל
3. לעטוף את נתחי האנטריקוט בצורת שק ולסגור היטב
4. להניח על המנגל את נתחי האנטריקוט הסגורים ברדיד האלומיניום על המנגל למשך 30 דקות.
להגיש חם