ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - בשר
מתכונים לחנוכה
מתכונים - בשר

רוסטביף סינטה קלאסי

מאת מעדניית בלדי


מצרכים ל-6 מנות
2 קילוגרם נתח סינטה מיושן

לתיבול
כוס שמן זית
3 כפות חרדל דיז'ון רצוי עם גרגרים
2 כפיות פלפל שחור גרוס
צרור טימין קצוץ
צרור רוזמרין טרי קצוץ
1.3 כוס דבש או סילאן
6 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי התיבול מורחים על נתח הבשר ומעסים אותו היטב.

קושרים בעזרת חוט שפגאט את הנתח כולו.

משהים במקרר לשעתיים לפחות, רצוי ללילה שלם.

כשעתיים לפני הצלייה מוציאים את הנתח לעמוד בטמפרטורת החדר.

מחממים תנור לחום מקסימלי, מניחים את נתח הסינטה על רשת וצולים בתנור החם 15 דקות.

מנמיכים את החום ל 180 מעלות וצולים עוד 40 דקות לדרגת צלייה בינונית.

מוציאים מהתנור ומשהים 10 דקות לפני הפריסה.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים