רוסטביף סינטה קלאסי

מצרכים ל-6 מנות2 קילוגרם נתח סינטה מיושןלתיבולכוס שמן זית3 כפות חרדל דיז'ון רצוי עם גרגרים2 כפיות פלפל שחור גרוסצרור טימין קצוץצרור רוזמרין טרי קצוץ1.3 כוס דבש או סילאן6 שיני שום כתושותמלח לפי הטעםאופן ההכנהמערבבים את כל מרכיבי התיבול מורחים על נתח הבשר ומעסים אותו היטב.קושרים בעזרת חוט שפגאט את הנתח כולו.משהים במקרר לשעתיים לפחות, רצוי ללילה שלם.כשעתיים לפני הצלייה מוציאים את הנתח לעמוד בטמפרטורת החדר.מחממים תנור לחום מקסימלי, מניחים את נתח הסינטה על רשת וצולים בתנור החם 15 דקות.מנמיכים את החום ל 180 מעלות וצולים עוד 40 דקות לדרגת צלייה בינונית. מוציאים מהתנור ומשהים 10 דקות לפני הפריסה.

מצרכים ל-6 מנות
2 קילוגרם נתח סינטה מיושן

לתיבול
כוס שמן זית
3 כפות חרדל דיז'ון רצוי עם גרגרים
2 כפיות פלפל שחור גרוס
צרור טימין קצוץ
צרור רוזמרין טרי קצוץ
1.3 כוס דבש או סילאן
6 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי התיבול מורחים על נתח הבשר ומעסים אותו היטב.

קושרים בעזרת חוט שפגאט את הנתח כולו.

משהים במקרר לשעתיים לפחות, רצוי ללילה שלם.

כשעתיים לפני הצלייה מוציאים את הנתח לעמוד בטמפרטורת החדר.

מחממים תנור לחום מקסימלי, מניחים את נתח הסינטה על רשת וצולים בתנור החם 15 דקות.

מנמיכים את החום ל 180 מעלות וצולים עוד 40 דקות לדרגת צלייה בינונית.

מוציאים מהתנור ומשהים 10 דקות לפני הפריסה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר