צלעות במשרה חרדלים

חומרים לארבעה סועדים1 קג' צלעות באיכות טובה למשרה50 גרם חרדל דיז'ון גרגירים50 גרם חרדל דיז'ון חלק3 שיני שום כתוש3 כפות שמן זית 1 כפית מלח1 כפית פלפל גרוס2 כפיות פפריקה מתוקה1 כפית עלי טימין 2 גבעולי רוזמרין אופן ההכנה1. יש לערבב את כל חומרי המשרה לתערובת חלקה.2. למרוח ולעסות את נתח הבשר, לכסות בנייר פרגמנט ולהכניס למקרר ליום.3. יש להוציא את הבשר כ ½ שעה לפני זמן הצלייה (הבשר ניכנס לתנור בטמפ' החדר)4. לחמם תנור לחום של 200 מעלות ולהכניס את הבשר ל- 10 דקות (לסגירת הבשר). להוריד את החום ל- 170 לעוד 10 דקות.* דרגת העשייה משתנה לפי זמן הצלייה (דרגה רצויה עשוי למחצה).

חומרים לארבעה סועדים
1 קג' צלעות באיכות טובה

למשרה
50 גרם חרדל דיז'ון גרגירים
50 גרם חרדל דיז'ון חלק
3 שיני שום כתוש
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית עלי טימין
2 גבעולי רוזמרין

אופן ההכנה
1. יש לערבב את כל חומרי המשרה לתערובת חלקה.

2. למרוח ולעסות את נתח הבשר, לכסות בנייר פרגמנט ולהכניס למקרר ליום.

3. יש להוציא את הבשר כ ½ שעה לפני זמן הצלייה (הבשר ניכנס לתנור בטמפ' החדר)

4. לחמם תנור לחום של 200 מעלות ולהכניס את הבשר ל- 10 דקות (לסגירת הבשר). להוריד את החום ל- 170 לעוד 10 דקות.

* דרגת העשייה משתנה לפי זמן הצלייה (דרגה רצויה עשוי למחצה).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר