חומרים לארבעה סועדים
1 קג' צלעות באיכות טובה
למשרה
50 גרם חרדל דיז'ון גרגירים
50 גרם חרדל דיז'ון חלק
3 שיני שום כתוש
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית עלי טימין
2 גבעולי רוזמרין
אופן ההכנה
1. יש לערבב את כל חומרי המשרה לתערובת חלקה.
2. למרוח ולעסות את נתח הבשר, לכסות בנייר פרגמנט ולהכניס למקרר ליום.
3. יש להוציא את הבשר כ ½ שעה לפני זמן הצלייה (הבשר ניכנס לתנור בטמפ' החדר)
4. לחמם תנור לחום של 200 מעלות ולהכניס את הבשר ל- 10 דקות (לסגירת הבשר). להוריד את החום ל- 170 לעוד 10 דקות.
* דרגת העשייה משתנה לפי זמן הצלייה (דרגה רצויה עשוי למחצה).