300 מ"ל רוטב סויה
200 מ"ל מים
600 גר' רסק עגבניות
100 גר' סוכר חום
100 גר' סוכר לבן
50 גר' שום
1 כף מלח
כפית תמצית עישון
150 מ"ל שמן
0.5 כפית צ'ילי גרוס
1 כפית זנגויל טרי קצוץ
20 גר' חומץ בן יין אדום
אופן ההכנה
1. להכניס לקערת המיקסר את כל החומרים מלבד השמן ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. להכניס בהדרגה את השמן עד קבלת רוטב אחיד וחלק.
יש לשמור בקירור.
הרוטב משמש כמשרה לעוף, שיפודי פרגית ולספריבס.
מומלץ להבריש את העוף ברוטב לפני סוף הצלייה על הגריל.