רוטב פסטו

חומרים לכוס רוטב: 1/2 2 כוסות עלי בזיליקום צעירים2 שיני שום גדולות וקלופות3 כפות צנוברים3/4 כוס שמן זית80 גרם פרמזן מגורדת30 גרם גבינת פקורינו מגורדתמלח לפי טעם אופן ההכנה: שמים את עלי הבזיליקום במיכל הקטן של מעבד המזון ומעבדים מספר שניות. מוסיפים מלח ושום ומפעילים לדקה. מוסיפים את השמן ומפעילים שוב עד קבלת משחה חלקה למדי עם טחינה כמעט מושלמת של הבזיליקום. מוסיפים את הגבינות ומעבדים זמן קצר יחסית. מוסיפים את הצנוברים וטוחנים במשך חצי דקה נוספת כדי לשמור עליהם ברמה של גרגרים גסים.

חומרים לכוס רוטב:
1/2 2 כוסות עלי בזיליקום צעירים
2 שיני שום גדולות וקלופות
3 כפות צנוברים
3/4 כוס שמן זית
80 גרם פרמזן מגורדת
30 גרם גבינת פקורינו מגורדת
מלח לפי טעם

אופן ההכנה:
שמים את עלי הבזיליקום במיכל הקטן של מעבד המזון ומעבדים מספר שניות.
מוסיפים מלח ושום ומפעילים לדקה.
מוסיפים את השמן ומפעילים שוב עד קבלת משחה חלקה למדי עם טחינה כמעט מושלמת של הבזיליקום.
מוסיפים את הגבינות ומעבדים זמן קצר יחסית.
מוסיפים את הצנוברים וטוחנים במשך חצי דקה נוספת כדי לשמור עליהם ברמה של גרגרים גסים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר