שיפודי פילה וחזה אווז מעושן ( או ביקון)

מוצרים1.5 ק"ג פילה בקר.30 פרוסות אווז מעושן (ביקון) פרוסות לאורך.מלח, פלפל, מעט חרדל, מעורבבים במעט שמן. אופן ההכנהעל כל שיפוד משפדים כ 5 קוביות פילה כאשר האווז המעושן מקיף כל קובייה. צולים קלות על האש כ 3-5 דקות למידת העשייה הרצויה. מברישים בתערובת השמן, חרדל פלפל ומלח ומגישים.

מוצרים
1.5 ק"ג פילה בקר.
30 פרוסות אווז מעושן (ביקון) פרוסות לאורך.
מלח, פלפל, מעט חרדל, מעורבבים במעט שמן.

אופן ההכנה
על כל שיפוד משפדים כ 5 קוביות פילה כאשר האווז המעושן מקיף כל קובייה.

צולים קלות על האש כ 3-5 דקות למידת העשייה הרצויה.

מברישים בתערובת השמן, חרדל פלפל ומלח ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר