קרפצ'ו עגל, טוויל פרמז'ן וערמונים קלויים

2 סועדיםהחומריםגבינת פרמז'ן(רג'אנו)4 עליי בזיליקום קצוצים1 שן שום קצוצה120 גרם פילה עגל200 גרם ארוגולהכפית חומץ בלסמימלחפלפל שחור גרוסלימוןשמן זיתאופן ההכנה1. טוויל פרמז'ן: מערבבים פרמז'ן,שום ובזיל,יוצרים 6 עיגולים בקוטר 6 ס"מ כל אחד על נייר פרגמנט, אופים בתנור מחומם מראש ב 170C כ-12 דק' ומצננים. 2. פורסים את הפילה ל-6 מנות של 20 גר' כ"א ומשטחים בעזרת פטיש.3. מתבלים את הארוגולה בשמן זית, לימון, מלח, פלפל ובלסמי.4. בונים את המנה על צלחת גדולה במרכז: עגל, ארוגולה, טוויל 3 פעמים ומקבלים מגדל קרפצ'ו. 5. בהגשה לטפטף מעט שמן ובלסמי סביב הצלחת לעיטור.

2 סועדים

החומרים
גבינת פרמז'ן(רג'אנו)
4 עליי בזיליקום קצוצים
1 שן שום קצוצה
120 גרם פילה עגל
200 גרם ארוגולה
כפית חומץ בלסמי
מלח
פלפל שחור גרוס
לימון
שמן זית

אופן ההכנה
1. טוויל פרמז'ן: מערבבים פרמז'ן,שום ובזיל,יוצרים 6 עיגולים בקוטר 6 ס"מ כל אחד על נייר פרגמנט, אופים בתנור מחומם מראש ב 170C כ-12 דק' ומצננים.

2. פורסים את הפילה ל-6 מנות של 20 גר' כ"א ומשטחים בעזרת פטיש.

3. מתבלים את הארוגולה בשמן זית, לימון, מלח, פלפל ובלסמי.

4. בונים את המנה על צלחת גדולה במרכז: עגל, ארוגולה, טוויל 3 פעמים ומקבלים מגדל קרפצ'ו.

5. בהגשה לטפטף מעט שמן ובלסמי סביב הצלחת לעיטור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר