חומרים לכדורי הבשר
בשר טחון בקר טרי חצי ק"ג
1 בצל גדול מרוסק,סחוט מעודף נוזלים
1 תפ"א בינוני מגורד דק,סחוט כנ"ל
2 ביצים
מלח, פלפל שחור, 1 כפית בהרט
לערבב היטב,ליצור קציצות ,כדורים,לטגן עד זהוב.
חומרים לרוטב הפירות היבשים
4 בצלים גדולים,פרוסים לרצועות דקות ומטוגנים היטב,להזהר לא לשרוף.
200 גרם משמשים יבשים
200 גרם שזיפים מיובשים
50 גרם צימוקים
100 גרם אגוזי מלך
50 גרם שקדים מולבנים משובבים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף בהרט
מלח,פלפל שחור
אופן הכנה
בסיר רחב הבצל,הפירות,התבלינים ומים לכסוי,להרתיח,להוסיף כדורי הבשר,להביא שוב לרתיחה,להבה נמוכה 45 דק', סיר מכוסה, לבדוק מידי פעם, ואם יש צורך להוסיף מעט מים רותחים.