כדורי בשר בפירות יבשים

חומרים לכדורי הבשרבשר טחון בקר טרי חצי ק"ג1 בצל גדול מרוסק,סחוט מעודף נוזלים1 תפ"א בינוני מגורד דק,סחוט כנ"ל2 ביציםמלח, פלפל שחור, 1 כפית בהרטלערבב היטב,ליצור קציצות ,כדורים,לטגן עד זהוב.חומרים לרוטב הפירות היבשים4 בצלים גדולים,פרוסים לרצועות דקות ומטוגנים היטב,להזהר לא לשרוף.200 גרם משמשים יבשים200 גרם שזיפים מיובשים50 גרם צימוקים100 גרם אגוזי מלך50 גרם שקדים מולבנים משובבים1 כף אבקת מרק עוף1 כף בהרטמלח,פלפל שחוראופן הכנהבסיר רחב הבצל,הפירות,התבלינים ומים לכסוי,להרתיח,להוסיף כדורי הבשר,להביא שוב לרתיחה,להבה נמוכה 45 דק', סיר מכוסה, לבדוק מידי פעם, ואם יש צורך להוסיף מעט מים רותחים.

חומרים לכדורי הבשר
בשר טחון בקר טרי חצי ק"ג
1 בצל גדול מרוסק,סחוט מעודף נוזלים
1 תפ"א בינוני מגורד דק,סחוט כנ"ל
2 ביצים
מלח, פלפל שחור, 1 כפית בהרט
לערבב היטב,ליצור קציצות ,כדורים,לטגן עד זהוב.

חומרים לרוטב הפירות היבשים
4 בצלים גדולים,פרוסים לרצועות דקות ומטוגנים היטב,להזהר לא לשרוף.
200 גרם משמשים יבשים
200 גרם שזיפים מיובשים
50 גרם צימוקים
100 גרם אגוזי מלך
50 גרם שקדים מולבנים משובבים
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף בהרט
מלח,פלפל שחור

אופן הכנה
בסיר רחב הבצל,הפירות,התבלינים ומים לכסוי,להרתיח,להוסיף כדורי הבשר,להביא שוב לרתיחה,להבה נמוכה 45 דק', סיר מכוסה, לבדוק מידי פעם, ואם יש צורך להוסיף מעט מים רותחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר