קדירת בורגיניון

חומרים:1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות (מס' 2, 8 או 10)1 ק"ג תפו"א4 בצלים בינוניים3 גבעולי סלרי עלים4 גזרים200 גר' פטריות5 שיניי שום3 כפות ציר בקר קנור1 כוס יין אדום חצי יבש2 כפות טימין קצוץפלפל גרוס1/3 כוס שמן זית1.5 ליטר מיםאופן ההכנה: 1. לחתוך את הירקות לקוביות גדולות, ואת הפטריות לחצאים.2. לחמם את השמן בסיר גדול ולטגן את הבשר עד השחמה. להוסיף את הבצל ולטגן עד השחמה, להוסיף את הגזר והסלרי ולאדות עד קבלת גוון זהוב. להוסיף את הטימין, השום והפלפל הגרוס ולערבב היטב.3. להוסיף את היין והמים ולבחוש היטב. להוסיף את הציר ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי.4. להוסיף את תפוחי האדמה והפטריות ולבשל כ 40 דקות נוספות. להגיש עם לחם איכותי וכוס יין אדום.

חומרים:
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות (מס' 2, 8 או 10)
1 ק"ג תפו"א
4 בצלים בינוניים
3 גבעולי סלרי עלים
4 גזרים
200 גר' פטריות
5 שיניי שום
3 כפות ציר בקר קנור
1 כוס יין אדום חצי יבש
2 כפות טימין קצוץ
פלפל גרוס
1/3 כוס שמן זית
1.5 ליטר מים

אופן ההכנה:
1. לחתוך את הירקות לקוביות גדולות, ואת הפטריות לחצאים.
2. לחמם את השמן בסיר גדול ולטגן את הבשר עד השחמה. להוסיף את הבצל ולטגן עד השחמה, להוסיף את הגזר והסלרי ולאדות עד קבלת גוון זהוב. להוסיף את הטימין, השום והפלפל הגרוס ולערבב היטב.
3. להוסיף את היין והמים ולבחוש היטב. להוסיף את הציר ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי.
4. להוסיף את תפוחי האדמה והפטריות ולבשל כ 40 דקות נוספות. להגיש עם לחם איכותי וכוס יין אדום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר