לארבעה סועדים
החומרים:
8 צלעות נקיות משומן
600 גרם בשר כבש טחון
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל ארבע עונות
1/2 כפית הל טחון
1/2 כפית גרעיני כוסברה
2 כפות בצל קצוץ דק
20 גרם כוסברה קצוצה
החומרים לתוספת:
400 גרם תפוח אדמה ננסי
רומרין
טימין
שום
שמן זית
100 גרם פטריות פורטובלו
יין אדום
אופן ההכנה:
לנקות את הצלעות, לתבל במלח ופלפל למרוח בשמן זית ולצלות.
קציצות:
לערבב את הבשר טחון עם הכמון, מלח, פלפל, הל, כוסברה והבצל. להכין מהתערובת קציצות (70 גרם כל אחת) ולצלות.
תוספת תפו"א אדמה ננסי:
לתבל את תפוחי האדמה בטימין, רוזמרין, שמן זית ושום שלם. ולהגיש עם מחית טחינה אבוקדו.