מיקס כבש

לארבעה סועדיםהחומרים:8 צלעות נקיות משומן600 גרם בשר כבש טחון1 כפית כמון1 כפית מלח1 כפית פלפל ארבע עונות1/2 כפית הל טחון1/2 כפית גרעיני כוסברה2 כפות בצל קצוץ דק20 גרם כוסברה קצוצההחומרים לתוספת:400 גרם תפוח אדמה ננסירומריןטימיןשוםשמן זית100 גרם פטריות פורטובלויין אדוםאופן ההכנה:לנקות את הצלעות, לתבל במלח ופלפל למרוח בשמן זית ולצלות.קציצות:לערבב את הבשר טחון עם הכמון, מלח, פלפל, הל, כוסברה והבצל. להכין מהתערובת קציצות (70 גרם כל אחת) ולצלות. תוספת תפו"א אדמה ננסי: לתבל את תפוחי האדמה בטימין, רוזמרין, שמן זית ושום שלם. ולהגיש עם מחית טחינה אבוקדו.

לארבעה סועדים

החומרים:
8 צלעות נקיות משומן
600 גרם בשר כבש טחון
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל ארבע עונות
1/2 כפית הל טחון
1/2 כפית גרעיני כוסברה
2 כפות בצל קצוץ דק
20 גרם כוסברה קצוצה

החומרים לתוספת:
400 גרם תפוח אדמה ננסי
רומרין
טימין
שום
שמן זית
100 גרם פטריות פורטובלו
יין אדום

אופן ההכנה:
לנקות את הצלעות, לתבל במלח ופלפל למרוח בשמן זית ולצלות.

קציצות:
לערבב את הבשר טחון עם הכמון, מלח, פלפל, הל, כוסברה והבצל. להכין מהתערובת קציצות (70 גרם כל אחת) ולצלות.

תוספת תפו"א אדמה ננסי:
לתבל את תפוחי האדמה בטימין, רוזמרין, שמן זית ושום שלם. ולהגיש עם מחית טחינה אבוקדו.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר