צ'ילי קונקרנה מקסיקני

ל- 4 מנות/סועדיםחומרים: 1 בצל1 גזר2 גבעולי סלרי¼ ק"ג בשר בקר טחון¼ ק"ג בייקון טחון / חזה אווז3 כפות רסק עגבניות1 כף פפריקה מתוקה1 כף כמון1 כף סוכרמלח פלפל שחור לפי הטעם3 כפות שמן זית2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות1 כוס שעועית אדומה מבושלת½ כוס מיץ עגבניות½ חבילת כוסברה קצוצה גסאופן ההכנה:מקצצים דק או טוחנים בצל וסלרי במג'ימיקס.מחממים שמן זית בסיר עמוק ומטגנים את הירקות כ– 2 דקות.מוסיפים את הבשר והבייקון / חזה אווז לירקות, ומטגנים כ– 8 – 10 דקות נוספות.מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הכוסברה, לתערובת ומערבבים.מבשלים כ– 25 דקות על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב.מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה.להגיש חם עם נאצ'וס."מעריב גורמה קיץ 2006"

ל- 4 מנות/סועדים

חומרים:
1 בצל
1 גזר
2 גבעולי סלרי
¼ ק"ג בשר בקר טחון
¼ ק"ג בייקון טחון / חזה אווז
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כף סוכר
מלח פלפל שחור לפי הטעם
3 כפות שמן זית
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
1 כוס שעועית אדומה מבושלת
½ כוס מיץ עגבניות
½ חבילת כוסברה קצוצה גס

אופן ההכנה:
מקצצים דק או טוחנים בצל וסלרי במג'ימיקס.
מחממים שמן זית בסיר עמוק ומטגנים את הירקות כ– 2 דקות.
מוסיפים את הבשר והבייקון / חזה אווז לירקות, ומטגנים כ– 8 – 10 דקות נוספות.
מוסיפים את שאר המצרכים מלבד הכוסברה, לתערובת ומערבבים.
מבשלים כ– 25 דקות על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב.
מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה.
להגיש חם עם נאצ'וס.


"מעריב גורמה קיץ 2006"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר