קרני ירק – חצילונים ממולאים בבשר

לכמה מנות/סועדים: 8חומרים 1 ק"ג בצל1 ק"ג בשר צלעות8 חצילונים במשקל 200 גרם ליח'תבלינים10 גר' מלח20 גר' פפריקה מתוקה20 גר' מרק עוף10 גר' פלפל שחור טחון10 גר' כמון15 גר' הל10 גר' כוסברה טחונה50 גר' שום כתוש30 CC שמן סויהאופן ההכנהבסיר מבשלים כשעתיים את הבשר על אש קטנה עד שיתרכך.מקררים ומקצצים את הבשר לקוביות קטנות.במחבת מטגנים 500 גר' בצל, מוסיפים 25 גר' שום, מוסיפים את הבשר הקצוץ וחצי מכמות התבלינים כ-5 דק' ומקררים.מטגנים את החיצולנים בשמן עמוק, עושים חריץ באמצע וממלאים אותם.אופן הכנת הרוטבמטגנים את חצי הכמות בצל עם שום מוסיפים את שאר התבלינים ואת נוזל הבשר ומבשלים כ- 10 דק'.מסדרים את החצילונים עם המילוי בתבנית ואופים בתנור כ-40 דק'.מקשטים עם רבע עגבניה ופלפל ירוק חריף. "מעריב גורמה קיץ 2006"

לכמה מנות/סועדים: 8

חומרים
1 ק"ג בצל
1 ק"ג בשר צלעות
8 חצילונים במשקל 200 גרם ליח'

תבלינים
10 גר' מלח
20 גר' פפריקה מתוקה
20 גר' מרק עוף
10 גר' פלפל שחור טחון
10 גר' כמון
15 גר' הל
10 גר' כוסברה טחונה
50 גר' שום כתוש
30 CC שמן סויה

אופן ההכנה
בסיר מבשלים כשעתיים את הבשר על אש קטנה עד שיתרכך.

מקררים ומקצצים את הבשר לקוביות קטנות.

במחבת מטגנים 500 גר' בצל, מוסיפים 25 גר' שום, מוסיפים את הבשר הקצוץ וחצי מכמות התבלינים כ-5 דק' ומקררים.

מטגנים את החיצולנים בשמן עמוק, עושים חריץ באמצע וממלאים אותם.

אופן הכנת הרוטב
מטגנים את חצי הכמות בצל עם שום מוסיפים את שאר התבלינים ואת נוזל הבשר ומבשלים כ- 10 דק'.

מסדרים את החצילונים עם המילוי בתבנית ואופים בתנור כ-40 דק'.

מקשטים עם רבע עגבניה ופלפל ירוק חריף.

"מעריב גורמה קיץ 2006"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר