שוק טלה בעשבי תיבול

החומרים לשישה סועדיםשוק טלה4 שיני שוםכוס שמן זית2 כוסות יין יבשמיץ מלימון סחוט20 יחידות שזיפים מיובשים5 שיני שום עם קליפה3 כפות טימין קצוץ200 גרם תפוחים יבשים200 גרם מישמש מיובשמלחפלפל שחור גרוס טרי1 ק"ג תפודים קטנים1. ק"ג בצלצלים1 ק"ג בטטהאופן ההכנהמטבלים את השוק במלח ופלפל, חורצים חריצים ומחדירים את שיני השום החצויות. מורחים את השוק בשמן זית ויוצקים את היין לתבנית. צולים בתנור שחומם מראש בחום גבוה של 250 מעלות כ- 20 דקות.מנמיכים את הטמפרטורה ל- 180 מעלות, מוסיפים את השזיפים, את התפוחים, המישמש היבשים ושיני השום השלמים ל- 45 דקות נוספות. מוסיפים את הטימין ומכבים את התנור.את התפודים, הבצלצלים והבטטות מכניסים לתבנית עם שמן זית, שום, עשבי תיבול, מלח ופלפל.לכסות ולהכניס לתנור עם השוק טלה עד שנהיה רך.

החומרים לשישה סועדים
שוק טלה
4 שיני שום
כוס שמן זית
2 כוסות יין יבש
מיץ מלימון סחוט
20 יחידות שזיפים מיובשים
5 שיני שום עם קליפה
3 כפות טימין קצוץ
200 גרם תפוחים יבשים
200 גרם מישמש מיובש
מלח
פלפל שחור גרוס טרי

1 ק"ג תפודים קטנים
1. ק"ג בצלצלים
1 ק"ג בטטה

אופן ההכנה
מטבלים את השוק במלח ופלפל, חורצים חריצים ומחדירים את שיני השום החצויות.

מורחים את השוק בשמן זית ויוצקים את היין לתבנית.

צולים בתנור שחומם מראש בחום גבוה של 250 מעלות כ- 20 דקות.

מנמיכים את הטמפרטורה ל- 180 מעלות, מוסיפים את השזיפים, את התפוחים, המישמש היבשים ושיני השום השלמים ל- 45 דקות נוספות.

מוסיפים את הטימין ומכבים את התנור.

את התפודים, הבצלצלים והבטטות מכניסים לתבנית עם שמן זית, שום, עשבי תיבול, מלח ופלפל.

לכסות ולהכניס לתנור עם השוק טלה עד שנהיה רך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר