החומרים
סינטה עגל טרי (כ- 3 ק"ג)
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
חרדל דיז'ון
רוזמרין
אופן ההכנה
לבקש מהקצב לנקות את העור העליון.
למרוח את הנתח בשמן זית, להמליח ולפזר פלפל שחור גרוס ולעסות את הבשר ולתת לנתח לנוח.
למרוח שכבה דקה של חרדל דיז'ון ולפזר מעל ענפי רוזמרין.
לחמם תנור לחום גבוה ולהכניס את הנתח פנימה לכ- 20 דקות.
להוריד את החום ל- 170 מעלות לעוד כשעה. הטמפרטורה הרצויה במרכז הנתח היא 55-60 מעלות כדי שיתקבל מידיום – במרכז ורדרד עד well done, בחוץ – חום ברונזה.
לפרוס לפרוסות ולהגיש.