רוסטביף בקר

החומריםסינטה עגל טרי (כ- 3 ק"ג)מלחפלפל שחור גרוסשמן זיתחרדל דיז'וןרוזמריןאופן ההכנהלבקש מהקצב לנקות את העור העליון.למרוח את הנתח בשמן זית, להמליח ולפזר פלפל שחור גרוס ולעסות את הבשר ולתת לנתח לנוח.למרוח שכבה דקה של חרדל דיז'ון ולפזר מעל ענפי רוזמרין.לחמם תנור לחום גבוה ולהכניס את הנתח פנימה לכ- 20 דקות. להוריד את החום ל- 170 מעלות לעוד כשעה. הטמפרטורה הרצויה במרכז הנתח היא 55-60 מעלות כדי שיתקבל מידיום – במרכז ורדרד עד well done, בחוץ – חום ברונזה.לפרוס לפרוסות ולהגיש.

החומרים
סינטה עגל טרי (כ- 3 ק"ג)
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
חרדל דיז'ון
רוזמרין

אופן ההכנה
לבקש מהקצב לנקות את העור העליון.

למרוח את הנתח בשמן זית, להמליח ולפזר פלפל שחור גרוס ולעסות את הבשר ולתת לנתח לנוח.

למרוח שכבה דקה של חרדל דיז'ון ולפזר מעל ענפי רוזמרין.

לחמם תנור לחום גבוה ולהכניס את הנתח פנימה לכ- 20 דקות.

להוריד את החום ל- 170 מעלות לעוד כשעה. הטמפרטורה הרצויה במרכז הנתח היא 55-60 מעלות כדי שיתקבל מידיום – במרכז ורדרד עד well done, בחוץ – חום ברונזה.

לפרוס לפרוסות ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר