סטייק פילה ברוטב שמנת ופטריות

חומרים:1 ק"ג פילה טרי ומיושן400-300 גרם פטריות שמפניון שלמות1 מיכל שמנת מתוקה (250 סמ"ק) 1 כף חרדל דיז'ון2-3 ענפי טימין50 גרם חמאהכף שמן זיתמלח גספלפל שחור גרוסאופן הכנה:חותכים את נתח הפילה לפרוסות בעובי 2.5 ס"מ לפחות. מחממים את החמאה והשמן יחד על מחבת כבד ומניחים את הבשר. מוסיפים פלפל שחור ומטגנים את הנתחים 2 דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת את הנתחים ושומרים אותם מכוסים במקום מחומם.למחבת מוסיפים את הפטריות ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את השמנת, את החרדל והטימין, מצמצמים על רתיחה עדינה ומוסיפים מלח. בודקים את הטעם ומתקנים בהתאם. כעת מחזירים את הבשר לצלייה של דקה מכל צד. מגישים על צלחת ומיד אוכלים.יורם קוהן 4201717 – 052http://www.MeetTheMeat.com

חומרים:
1 ק"ג פילה טרי ומיושן
400-300 גרם פטריות שמפניון שלמות
1 מיכל שמנת מתוקה (250 סמ"ק)
1 כף חרדל דיז'ון
2-3 ענפי טימין
50 גרם חמאה
כף שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
חותכים את נתח הפילה לפרוסות בעובי 2.5 ס"מ לפחות.
מחממים את החמאה והשמן יחד על מחבת כבד ומניחים את הבשר. מוסיפים פלפל שחור ומטגנים את הנתחים 2 דקות מכל צד.
מוציאים מהמחבת את הנתחים ושומרים אותם מכוסים במקום מחומם.
למחבת מוסיפים את הפטריות ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את השמנת, את החרדל והטימין, מצמצמים על רתיחה עדינה ומוסיפים מלח. בודקים את הטעם ומתקנים בהתאם.
כעת מחזירים את הבשר לצלייה של דקה מכל צד.
מגישים על צלחת ומיד אוכלים.


יורם קוהן 4201717 – 052
http://www.MeetTheMeat.com

2 תגובות

  1. חבר'ה זה בישול בשר עם חלב שכתוב בתורה שמביא מחלות
    לא כדאי. תחשבו על זה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר