תבשיל של בשר בקר ושעועית

ממתכוני החורף של שומרי משקל4 מנות, כל מנה מכילה 8 נקודותהחומרים:1 כף שמן8 פרוסות צלי בקר (כתף) מבושל (יש להסיר את כל השומן הנראה לעין)בצל גדול קצוץ2 שיני שום קצוצותכוס שעועית לבנה יבשה100 ג' רסק עגבניותכפית פפריקהמלח, פלפל4 כוסות אורז לבן מבושלההכנה:· משרים את השעועית במים למשך לילה או כשעה במים רותחים, שוטפים ומסננים· מטגנים את הבצל והשום עד להזהבתם בסיר רחב· מוסיפים את השעועית ומכסים במים· מוסיפים את פרוסות הבשר, רסק העגבניות· מבשלים כשעה וחצי עד שהרוטב מסמיך והשעועית רכה· טועמים, ממליחים ומפלפלים· מגישים עם כוס אורז

ממתכוני החורף של שומרי משקל

4 מנות, כל מנה מכילה 8 נקודות

החומרים:
1 כף שמן
8 פרוסות צלי בקר (כתף) מבושל (יש להסיר את כל השומן הנראה לעין)
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
כוס שעועית לבנה יבשה
100 ג' רסק עגבניות
כפית פפריקה
מלח, פלפל
4 כוסות אורז לבן מבושל

ההכנה:
· משרים את השעועית במים למשך לילה או כשעה במים רותחים, שוטפים ומסננים
· מטגנים את הבצל והשום עד להזהבתם בסיר רחב
· מוסיפים את השעועית ומכסים במים
· מוסיפים את פרוסות הבשר, רסק העגבניות
· מבשלים כשעה וחצי עד שהרוטב מסמיך והשעועית רכה
· טועמים, ממליחים ומפלפלים
· מגישים עם כוס אורז

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר