תבשיל עגל וגרמיניונה בזיתים ופטריות

חומרי גלם ל – 10 מנותחומריםשליש כוס שמן לטיגוןחצי ק"ג כתף עגל חתוך לקוביות (כמו לגולש)350 גרם פסטה גרמיניונה ZARA4 בצלים8 שיני שום שני שליש כוס יין לבןקמח לקימוח0.7 ליטר מרק זך אסם400 גרם פטריות שמפניון קטנות200 גרם זיתים חרוזית אסם (חלוטים להוצאת המרירות)300 גרם קוביות עגבניות קצוצות1 חופן פטרוזיליה קצוצהמלח, פלפל שחור, אורגנו טריאופן ההכנה1. מקמחים את העגל בקמח מתובל במעט מלח ופלפל שחור.2. בסיר כבד מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה.3. מוסיפים את קוביות העגל המקומחות ומטגנים היטב, כאשר הנוזלים מתאדים מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לבשל עד להתאדות רוב היין, מוסיפים את הנוזל ומבשלים מכוסה עד לריכוך קוביות העגל.4. מבשלים את הגרמניונה עד לחצי בישול ומצננים.5. במחבת מטגנים קלות את הפטריות, הגרמניונה והזיתים ומוסיפים לתבשיל 5 דקות לפני סיום הכנתו.6. בסיום הבישול מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה ומשלימים טעם.

חומרי גלם ל – 10 מנות

חומרים
שליש כוס שמן לטיגון
חצי ק"ג כתף עגל חתוך לקוביות (כמו לגולש)
350 גרם פסטה גרמיניונה ZARA
4 בצלים
8 שיני שום
שני שליש כוס יין לבן
קמח לקימוח
0.7 ליטר מרק זך אסם
400 גרם פטריות שמפניון קטנות
200 גרם זיתים חרוזית אסם (חלוטים להוצאת המרירות)
300 גרם קוביות עגבניות קצוצות
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור, אורגנו טרי

אופן ההכנה
1. מקמחים את העגל בקמח מתובל במעט מלח ופלפל שחור.

2. בסיר כבד מטגנים את הבצל והשום עד להשחמה.

3. מוסיפים את קוביות העגל המקומחות ומטגנים היטב, כאשר הנוזלים מתאדים מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לבשל עד להתאדות רוב היין, מוסיפים את הנוזל ומבשלים מכוסה עד לריכוך קוביות העגל.

4. מבשלים את הגרמניונה עד לחצי בישול ומצננים.

5. במחבת מטגנים קלות את הפטריות, הגרמניונה והזיתים ומוסיפים לתבשיל 5 דקות לפני סיום הכנתו.

6. בסיום הבישול מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה ומשלימים טעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר