אוסו בוקו" טלה

המרכיבים 6 סועדיםשוקי טלה חתוכים לשניים 6 יח'שמן זית בצל קצוץ 2 יח'כרישה קצוצה 1 יח'שיני שום 1 ראשגזר קוביות 2 יח'סלרי ראש קוביות 1 יח'ארטישוק ירושלמי קוביות 10 יח'יין אדום 1 בקבוקמרק עוף חצי ליטרמלח/פלפל שחורבהרט תבלינים נענע קצוצה 1 צרוראופן ההכנה1. בסיר רחב מטגנים את הבצל בשמן זית ובהדרגה את כל שאר הירקות (למעט ארטישוק ירושלמי).2. מוסיפים את שוקי הטלה הפרוסים וממשיכים בטיגון עוד מספר דקות.3. יוצקים את היין האדום ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מרק העוף ומתבלים.4. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה, עד שהבשר יתרכך.5. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מתבלים לשיפור הטעם וממשיכים את הבישול ממשיכים בבישול עד שיתרככו.6. מפזרים נענע קצוצה ומגישים.

המרכיבים 6 סועדים
שוקי טלה חתוכים לשניים 6 יח'
שמן זית
בצל קצוץ 2 יח'
כרישה קצוצה 1 יח'
שיני שום 1 ראש
גזר קוביות 2 יח'
סלרי ראש קוביות 1 יח'
ארטישוק ירושלמי קוביות 10 יח'
יין אדום 1 בקבוק
מרק עוף חצי ליטר
מלח/פלפל שחור
בהרט תבלינים
נענע קצוצה 1 צרור

אופן ההכנה
1. בסיר רחב מטגנים את הבצל בשמן זית ובהדרגה את כל שאר הירקות (למעט ארטישוק ירושלמי).

2. מוסיפים את שוקי הטלה הפרוסים וממשיכים בטיגון עוד מספר דקות.

3. יוצקים את היין האדום ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מרק העוף ומתבלים.

4. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה, עד שהבשר יתרכך.

5. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מתבלים לשיפור הטעם וממשיכים את הבישול ממשיכים בבישול עד שיתרככו.

6. מפזרים נענע קצוצה ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר