גולש

מצרכים1 ק"ג בשר צלעות כבש 2 גזרים 2 בצלים יבשים חופן עלי דפנה 5 גרגירים פלפל שחור אנגלי כף פלפל שחור גרוס כף פפריקה מרוקאית 2 שיני שום 1 כף אבקת מרק עוף 2 כפות שמן קנולה לבישול אופן ההכנהקוצצים את הבצל לקוביות, מכניסים לסיר עם שמן רותח ומטגנים עד שהבצל מזהיב מכניסים את הבשר לסיר חתוך בקוביות ומטגנים כחצי שעה מוסיפים את שיני השום את עלי הדפנה ו-2 גזרים חתוכים לקוביות ובשלים על אש קטנה.כעבור שעה מוסיפים את הפפריקה 5 גרגירי פלפל שחור אנגלי וכף פלפל שחור (להוסיף מלח בסוף הבישול לפי הטעם)מוסיפים מים חמים עד לגובה הבשר למשך שעה נוספת וכף אבקת מרק עוף ומבשלים עוד כחצי שעה.

מצרכים
1 ק"ג בשר צלעות כבש
2 גזרים
2 בצלים יבשים
חופן עלי דפנה
5 גרגירים פלפל שחור אנגלי
כף פלפל שחור גרוס
כף פפריקה מרוקאית
2 שיני שום
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות שמן קנולה לבישול

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל לקוביות, מכניסים לסיר עם שמן רותח ומטגנים עד שהבצל מזהיב

מכניסים את הבשר לסיר חתוך בקוביות ומטגנים כחצי שעה מוסיפים את שיני השום

את עלי הדפנה ו-2 גזרים חתוכים לקוביות ובשלים על אש קטנה.

כעבור שעה מוסיפים את הפפריקה 5 גרגירי פלפל שחור אנגלי וכף פלפל שחור (להוסיף מלח בסוף הבישול לפי הטעם)

מוסיפים מים חמים עד לגובה הבשר למשך שעה נוספת וכף אבקת מרק עוף ומבשלים עוד כחצי שעה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר