חמין ממולאים בניחוח ערמונים

מצרכים ל- 10 מנות1 ק"ג חזה בקר 10 יחידות כרעיים מפורקים0.5 ק"ג בשר בקר טחון1 י"ח כרוב לבן2 בצלים יבשים3 כפות פטרוזיליה קצוצה400 גרם ארטישוק ירושלמי400 גרם בטטות ראש סלרי10 יחידות חצילים בלאדי 50 גרם שעועית חומה 50 גרם שעועית לבנה50 גרם גרגרי חומוס50 גרם חיטה 100 גרם אורז 100 גרם בורגול 100 גרם גריסים 100 גרם ערמונים קלופים 50 גרם שזיף מיובש 50 גרם משמש מיובש 50 גרם פיסטוקים 50 גרם צנוברים 1 כוס יין אדוםרבע כוס שמןסויה לתיבולמלח,פלפלכף אבקת מרק עוףאופן הכנה1. ממלאים את בשר הבקר עם בורגול ופירות יבשים (כמו עלי גפן).2. ממלאים את הפרגית באורז וצנוברים.3. ממלאים את תפ"א עם גרגרי חומוס.4. ממלאים את החצילים בגריסים ובשר טחון.5. ממלאים את הכרוב בשעועית הלבנה והחומה עם חיטה.6. חותכים עת ארטישוק הירושלמי, הבטטה, בצל וסלרי חיתוך גס ומטגנים במעט שמן.7. מניחים את ירקות השורש בתחתית הסיר ועליו מניחים את הממולאים.8. את חלק מהערמונים קוצצים ואת חלקם מזגגים.9. מכינים רוטב על בסיס הערמונים עם יין אדום, סויה, מלח, פלפל ומרק העוף.10. בוזקים את הרוטב על הממולאים (הרוטב מכסה את הממולאים)11. מרתיחים את החמין ומבשלים את החמין על חום נמוך במשך 24 שעות.

מצרכים ל- 10 מנות
1 ק"ג חזה בקר
10 יחידות כרעיים מפורקים
0.5 ק"ג בשר בקר טחון
1 י"ח כרוב לבן
2 בצלים יבשים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
400 גרם ארטישוק ירושלמי
400 גרם בטטות
ראש סלרי
10 יחידות חצילים בלאדי
50 גרם שעועית חומה
50 גרם שעועית לבנה
50 גרם גרגרי חומוס
50 גרם חיטה
100 גרם אורז
100 גרם בורגול
100 גרם גריסים
100 גרם ערמונים קלופים
50 גרם שזיף מיובש
50 גרם משמש מיובש
50 גרם פיסטוקים
50 גרם צנוברים
1 כוס יין אדום
רבע כוס שמן
סויה לתיבול
מלח,פלפל
כף אבקת מרק עוף

אופן הכנה
1. ממלאים את בשר הבקר עם בורגול ופירות יבשים (כמו עלי גפן).

2. ממלאים את הפרגית באורז וצנוברים.

3. ממלאים את תפ"א עם גרגרי חומוס.

4. ממלאים את החצילים בגריסים ובשר טחון.

5. ממלאים את הכרוב בשעועית הלבנה והחומה עם חיטה.

6. חותכים עת ארטישוק הירושלמי, הבטטה, בצל וסלרי חיתוך גס ומטגנים במעט שמן.

7. מניחים את ירקות השורש בתחתית הסיר ועליו מניחים את הממולאים.

8. את חלק מהערמונים קוצצים ואת חלקם מזגגים.

9. מכינים רוטב על בסיס הערמונים עם יין אדום, סויה, מלח, פלפל ומרק העוף.

10. בוזקים את הרוטב על הממולאים (הרוטב מכסה את הממולאים)

11. מרתיחים את החמין ומבשלים את החמין על חום נמוך במשך 24 שעות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר