אוסובוקו אמיתי

רכיבים ל- 4 סועדים1.2-1.5 ק"ג אוסובוקו ("אדום אדום") חצי כוס שמן זית 2 ראשי שום שלמים חצויים לרוחב 4 בצלים בינוניים קצוצים 2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות כוס יין לבן יבש קופסא גדולה (800 גר') של עגבניות קלופות קצוצות כפית מיורן יבש להגשהמלח גס אופן ההכנהבסיר רחב עם תחתית עבה מטגנים בשמן על להבה גבוהה 2-3 פרוסות אוסובוקו לגוון שחום. מעבירים לקערה וחוזרים על הפעולה עם שאר הפרוסות.מוסיפים את הירקות ומטגנים להזהבה. מוסיפים את היין, העגבניות והמיורן ומשיבים את הבשר ומיצי הבשר שבקערה לסיר. מכסים ומבשלים שעתיים וחצי על להבה נמוכה.בוזקים מעט מלח גס ומגישים.הצעת הגשהכשמגישים אוסובוקו נהוג ואף מומלץ מאוד לפזר מעל קליפת לימון ותפוז קצוצות עם פטרוזיליה ושום כתוש.

רכיבים ל- 4 סועדים
1.2-1.5 ק"ג אוסובוקו ("אדום אדום")
חצי כוס שמן זית
2 ראשי שום שלמים חצויים לרוחב
4 בצלים בינוניים קצוצים
2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות
כוס יין לבן יבש
קופסא גדולה (800 גר') של עגבניות קלופות קצוצות
כפית מיורן יבש

להגשה
מלח גס

אופן ההכנה
בסיר רחב עם תחתית עבה מטגנים בשמן על להבה גבוהה 2-3 פרוסות אוסובוקו לגוון שחום. מעבירים לקערה וחוזרים על הפעולה עם שאר הפרוסות.

מוסיפים את הירקות ומטגנים להזהבה. מוסיפים את היין, העגבניות והמיורן ומשיבים את הבשר ומיצי הבשר שבקערה לסיר.

מכסים ומבשלים שעתיים וחצי על להבה נמוכה.

בוזקים מעט מלח גס ומגישים.

הצעת הגשה
כשמגישים אוסובוקו נהוג ואף מומלץ מאוד לפזר מעל קליפת לימון ותפוז קצוצות עם פטרוזיליה ושום כתוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר