ספגטי בולונז

מוצרים2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות1 ק"ג בשר טחון משובח1 קופסה עגבניות מרוסקות (400 גרם)2 כפיות רסק עגבניותמלח, פלפל. מעט שמן זית לטיגוןמעט בזיליקום ושום על פי הטעםאופן ההכנהשמים בסיר מעט שמן זית ומשחימים את הבצל. מוסיפים את הבשר ו"מפוררים" אותו עד שכל הבשר מושחם. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות. מתבלים במעט מלח ופלפל (בזיליקום ושום) על פי הטעם. מבשלים על אש קטנה שעה לפחות. הגשהאת הרוטב המוכן ניתן להוסיף לפסטה (מומלץ ספגטי) או להקפיא מנות ולהשתמש בו להכנת לזניה.

מוצרים
2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
1 ק"ג בשר טחון משובח
1 קופסה עגבניות מרוסקות (400 גרם)
2 כפיות רסק עגבניות
מלח, פלפל. מעט שמן זית לטיגון
מעט בזיליקום ושום על פי הטעם

אופן ההכנה
שמים בסיר מעט שמן זית ומשחימים את הבצל.

מוסיפים את הבשר ו"מפוררים" אותו עד שכל הבשר מושחם.

מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות.

מתבלים במעט מלח ופלפל (בזיליקום ושום) על פי הטעם.

מבשלים על אש קטנה שעה לפחות.

הגשה
את הרוטב המוכן ניתן להוסיף לפסטה (מומלץ ספגטי) או להקפיא מנות ולהשתמש בו להכנת לזניה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר