צלעות טלה קדמיות

מתכון ל-2 אנשיםחומרים להכנה6 יחידות צלעות טלה קדמיות100 גרם ריזוטו30 גרם חמאה50 גרם גבינת מסקרפונהחצי ליטר ציר עוף30 גרם גבינת פרמז'ן50 גרם קמח תופח2 כפות עשבי תיבול קצוצים (בזיליקום, פטרוזיליה וטרגון)50 מ"ל חלב100 גרם גבינת עיזים סנט מור מתובלת עם עשבי תיבול וזיתיםמלח, פלפל, שום 5 יח' בצלי שאלוט1 שן שוםאופן ההכנהריזוטוקוצצים את בצלי השאלוט ושום, מטגנים קלות בחמאה, מוסיפים את הריזוטו וממשיכים בטיגון. תוך כדי ערבוב יוצקים מצקת ציר עוף, עד שהריזוטו מחליף צבע. כשהריזוטו פריך, מוסיפים את המסקרפונה וגבינת הפרמז'ן.בלינימערבבים יחדיו את הקמח, עשבי תיבול, מלח, פלפל, שום וחלב.מהעיסה הנוצרת מכינים כדורים בצורת לביבות אותם מטגנים במחבת עם טיפה שמן זית. הרכבת המנהמתבלים את צלעות הטלה, וצולים אותן על מחבת גריל כבדה, צלע צלע. מסדרים את הריזוטו ואת הבליני. לאותה מחבת גריל שצלינו יוצקים את שארית ציר העוף (כ-250 מ"ל), מצמצמים, מורידים את האש, מוסיפים כף חמאה, מלח ופלפל, מערבבים ויוצקים על המנה.

מתכון ל-2 אנשים

חומרים להכנה
6 יחידות צלעות טלה קדמיות
100 גרם ריזוטו
30 גרם חמאה
50 גרם גבינת מסקרפונה
חצי ליטר ציר עוף
30 גרם גבינת פרמז'ן
50 גרם קמח תופח
2 כפות עשבי תיבול קצוצים (בזיליקום, פטרוזיליה וטרגון)
50 מ"ל חלב
100 גרם גבינת עיזים סנט מור מתובלת עם עשבי תיבול וזיתים
מלח, פלפל, שום
5 יח' בצלי שאלוט
1 שן שום

אופן ההכנה

ריזוטו
קוצצים את בצלי השאלוט ושום, מטגנים קלות בחמאה, מוסיפים את הריזוטו וממשיכים בטיגון.

תוך כדי ערבוב יוצקים מצקת ציר עוף, עד שהריזוטו מחליף צבע. כשהריזוטו פריך, מוסיפים את המסקרפונה וגבינת הפרמז'ן.

בליני
מערבבים יחדיו את הקמח, עשבי תיבול, מלח, פלפל, שום וחלב.

מהעיסה הנוצרת מכינים כדורים בצורת לביבות אותם מטגנים במחבת עם טיפה שמן זית.

הרכבת המנה
מתבלים את צלעות הטלה, וצולים אותן על מחבת גריל כבדה, צלע צלע. מסדרים את הריזוטו ואת הבליני.

לאותה מחבת גריל שצלינו יוצקים את שארית ציר העוף (כ-250 מ"ל), מצמצמים, מורידים את האש, מוסיפים כף חמאה, מלח ופלפל, מערבבים ויוצקים על המנה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר