מנה מרובע ברונקס – סינטה בחרדל ויין ברוטב טונה

מצרכים לסינטה1 סינטה עגל 1 כף חרדל דיגון חלק 1 כף חרדל דיגון מגורגר כף טימין קצוצה חצי כוס יין אדום פלפל שחור גרוס מלח כף שום כתוש אופן הכנהאת כל החומרים מערבבים היטב למרינדה שיש למרוח על גבי הסינטה למרינדה למשך הלילה.לאחר השרייה של לילה לפחות צולים את הסינטה בתנור שחומם ל220 מעלות למשך 15 דקות ל"סגירה" ולאחר מכן לעוד 17 דקות ב 180 מעלות בסוף הצלייה מניחים להתקרר.רוטב טונה קופסה של טונה צרור פטרוזיליה צלפים (לפי טעם) אנשובי (לפי טעם) מיץ לימון 1 שן שום שמן זית אופן הכנהאת הטונה הפטרוזיליה מכניסים אל תוך מגימיקס לטחינה מוסיפים בהדרגה את שאר המרכיבים ולבסוף את השמן לקשירה של הרוטב.הגשה פורסים את הסינטה לפרוסות דקות ומעליה מוזגים מהרוטב לפי טעם ( לא מומלץ להוסיף הרבה מהרוטב) ומגישים עם פרוסות לחם קלויות ונגיעת חרדל דיגון בצד.

מצרכים לסינטה
1 סינטה עגל
1 כף חרדל דיגון חלק
1 כף חרדל דיגון מגורגר
כף טימין קצוצה
חצי כוס יין אדום
פלפל שחור גרוס
מלח
כף שום כתוש

אופן הכנה
את כל החומרים מערבבים היטב למרינדה שיש למרוח על גבי הסינטה למרינדה למשך הלילה.

לאחר השרייה של לילה לפחות צולים את הסינטה בתנור שחומם ל220 מעלות למשך 15 דקות ל"סגירה" ולאחר מכן לעוד 17 דקות ב 180 מעלות בסוף הצלייה מניחים להתקרר.

רוטב טונה
קופסה של טונה
צרור פטרוזיליה
צלפים (לפי טעם)
אנשובי (לפי טעם)
מיץ לימון
1 שן שום
שמן זית

אופן הכנה
את הטונה הפטרוזיליה מכניסים אל תוך מגימיקס לטחינה מוסיפים בהדרגה את שאר המרכיבים ולבסוף את השמן לקשירה של הרוטב.

הגשה
פורסים את הסינטה לפרוסות דקות ומעליה מוזגים מהרוטב לפי טעם ( לא מומלץ להוסיף הרבה מהרוטב) ומגישים עם פרוסות לחם קלויות ונגיעת חרדל דיגון בצד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר