חומרים
2 יחידות צוואר טלה חתוכות ל-4, פעם לאורכו ופעם לרוחבו
בקבוק יין קברנה משובח
3 כפות דבש
2 יחידות שומר חתוך לרבעים
4 גזרים חתוכים לרבעים
8 ראשי שום ירוק טרי
5 ענפי טימין
אופן ההכנה
1. מתבלים את נתחי הצוואר במלח ופלפל וצורבים במעט שמן זית.
2. בסיר קטן מביאים לרתיחה דבש וטימין, מבשלים על אש קטנה כ- 5 דקות, מתבלים היטב במלח ופלפל.
3. בתבנית עמוקה מסדרים את נתחי הטלה, הירקות והשום, יוצקים את היין, מכסים בנייר כסף ואופים כשעתיים וחצי בחום של 170 מעלות.
4. מעבירים את נוזלי הצלייה לסיר ומצמצמים בחצי.
5. מגישים את הצוואר עם השום והירקות הצלויים כשמעליו הרוטב המצומצם.