צוואר טלה בשום ירוק

חומרים2 יחידות צוואר טלה חתוכות ל-4, פעם לאורכו ופעם לרוחבובקבוק יין קברנה משובח3 כפות דבש2 יחידות שומר חתוך לרבעים4 גזרים חתוכים לרבעים8 ראשי שום ירוק טרי 5 ענפי טימיןאופן ההכנה1. מתבלים את נתחי הצוואר במלח ופלפל וצורבים במעט שמן זית.2. בסיר קטן מביאים לרתיחה דבש וטימין, מבשלים על אש קטנה כ- 5 דקות, מתבלים היטב במלח ופלפל. 3. בתבנית עמוקה מסדרים את נתחי הטלה, הירקות והשום, יוצקים את היין, מכסים בנייר כסף ואופים כשעתיים וחצי בחום של 170 מעלות. 4. מעבירים את נוזלי הצלייה לסיר ומצמצמים בחצי.5. מגישים את הצוואר עם השום והירקות הצלויים כשמעליו הרוטב המצומצם.

חומרים
2 יחידות צוואר טלה חתוכות ל-4, פעם לאורכו ופעם לרוחבו
בקבוק יין קברנה משובח
3 כפות דבש
2 יחידות שומר חתוך לרבעים
4 גזרים חתוכים לרבעים
8 ראשי שום ירוק טרי
5 ענפי טימין

אופן ההכנה
1. מתבלים את נתחי הצוואר במלח ופלפל וצורבים במעט שמן זית.

2. בסיר קטן מביאים לרתיחה דבש וטימין, מבשלים על אש קטנה כ- 5 דקות, מתבלים היטב במלח ופלפל.

3. בתבנית עמוקה מסדרים את נתחי הטלה, הירקות והשום, יוצקים את היין, מכסים בנייר כסף ואופים כשעתיים וחצי בחום של 170 מעלות.

4. מעבירים את נוזלי הצלייה לסיר ומצמצמים בחצי.

5. מגישים את הצוואר עם השום והירקות הצלויים כשמעליו הרוטב המצומצם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר