צלי בקר ברוטב שאלוט ויין

מבשלים נתח בקר מהסוג האהוב עליכם לצלי למשך לילה שלם.מפרידים בין הרוטב (ציר) הבשר, לבין הבשר.מרתיחים את הרוטב בסיר נפרד (2 ליטר יספיקו ל-20 מנות), מסמיכים מעט את הרוטב ע"י ערבוב קמח תפוחי אדמה.מוסיפים כ-300 מ"ל יין אדום איכותי, וכן עוד 700 מ"ל יין פומפדיתא, כ-200 גרם בצלצלי שאלוט קצוצים דק, ומוסיפים מעט מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.מבשלים עוד מספר דקות והרוטב מוכן.יוצקים מהרוטב על בשר הבקר שהכנתם.

מבשלים נתח בקר מהסוג האהוב עליכם לצלי למשך לילה שלם.
מפרידים בין הרוטב (ציר) הבשר, לבין הבשר.

מרתיחים את הרוטב בסיר נפרד (2 ליטר יספיקו ל-20 מנות), מסמיכים מעט את הרוטב ע"י ערבוב קמח תפוחי אדמה.
מוסיפים כ-300 מ"ל יין אדום איכותי, וכן עוד 700 מ"ל יין פומפדיתא, כ-200 גרם בצלצלי שאלוט קצוצים דק, ומוסיפים מעט מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

מבשלים עוד מספר דקות והרוטב מוכן.
יוצקים מהרוטב על בשר הבקר שהכנתם.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר