פרחי קרפצ'יו ממולאים עלי רוקט ובייבי ליבס

החומרים ל 5 מנותחצי קג' פילה בקר חצי ק"ג תערובת בייבי ליבס Baby leavesצרור עלי רוקט שטוף נקי 3 שיני שום כתושות 3 כפות שמן זית כף חומץ בלסמי שחור100 גרם גבינת פרמזן מגוררת בפומפיה מלח, פלפל שחור גרוס גסלהגשה: 3 לימונים 3 פרוסות לחם טוסט אופן ההכנהמחלקים את הפילה למנות של 100 גרם ומרדדים כל מנה בעזרת פטיש שניצלים לעלה דק ומרובע. מערבבים את עלי הבייבי, הרוקט, השום ושמן הזית ובלסמי בקערה ומוסיפים מעט מלח. על כל פילה בוזקים מעט מלח ופלפל שחור. מניחים חמישית מתערובת העלים בקצה של העלה פילה לרוחב, מוסיפים פרמזן מגוררת ומגלגלים את העלה תוך הידוק מתמיד ( בדומה לרול של סושי) עד ליצירת גליל מאורך של פילה שבתוכו תערובת העלים. בסכין חדה חותכים את הגלילים ל- 5 גלילים קצרים ומעמידים אותם על בסיסם ומתבלים במעט שמן זית ובלסמי בתוך הגלילים. להגשהמוסיפים לצד הגלילים של הפילה חצי לימון ושני חצאים של פרוסת טוסט ומגישים.

החומרים ל 5 מנות
חצי קג' פילה בקר
חצי ק"ג תערובת בייבי ליבס Baby leaves
צרור עלי רוקט שטוף נקי
3 שיני שום כתושות
3 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי שחור
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת בפומפיה
מלח, פלפל שחור גרוס גס
להגשה:
3 לימונים
3 פרוסות לחם טוסט

אופן ההכנה
מחלקים את הפילה למנות של 100 גרם ומרדדים כל מנה בעזרת פטיש שניצלים לעלה דק ומרובע.

מערבבים את עלי הבייבי, הרוקט, השום ושמן הזית ובלסמי בקערה ומוסיפים מעט מלח. על כל פילה בוזקים מעט מלח ופלפל שחור.

מניחים חמישית מתערובת העלים בקצה של העלה פילה לרוחב, מוסיפים פרמזן מגוררת ומגלגלים את העלה תוך הידוק מתמיד ( בדומה לרול של סושי) עד ליצירת גליל מאורך של פילה שבתוכו תערובת העלים. בסכין חדה חותכים את הגלילים ל- 5 גלילים קצרים ומעמידים אותם על בסיסם ומתבלים במעט שמן זית ובלסמי בתוך הגלילים.

להגשה
מוסיפים לצד הגלילים של הפילה חצי לימון ושני חצאים של פרוסת טוסט ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר