חומרים:
נתח רוסטביף במשקל ½1 ק"ג בטמפרטורת החדר
2 כפות חרדל
4 כפות שמן זית
4 כפות זעתר או אורגנו טרי קצוץ
2 כפות רוזמרין קצוץ
2 כפות תימין טרי קצוץ
2 כפות גרגרי פלפל גרוס
מלח
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
מניחים את הרוסטביף על רשת בתנור למשך 15 דקות.
מערבבים את יתרת החומרים ומורחים את הרוסטביף בתערובת.
מורידים את הטמפרטורה ל- 180 מעלות וצולים במשך 35 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ומשהים למשך 30 דקות.
המלצה:
בשביל הטעם והקלות, שווה שיהיה בבית בוקה לבשר המורכב מרוזמרין, תימין, זעתר ואורגנו (כ-3 גבעולים מכל סוג).