חזה עגל בעשבי תיבול

מצרכים2 וחצי ק"ג חזה עגל3 כפות חרדל משובח2 כפיות פלפל שחור גרוסרבע כוס שמן זית באיכות טובהכוס יין אדוםצרור עשבי תיבול טריים הכולל: עלי רוזמרין, טימין, בזיליקום, זעתר, אורגנו2 כפות מלח1/2 1 ירקות שורש.אופן ההכנהקוצצים את עשבי התיבול דק ומוסיפים להם את השמן את הפלפל הגרוס, מלח ומערבבים את הכל ביחד ומניחים בצד.פותחים כיס לאורך חזה העגל ומורחים בתוכו את תערובת התבלינים הטריים, מגלגלים וקושרים בחוט. מורחים את הבשר בחרדל.בתבנית מניחים את ירקות השורש ואת גוש הבשר מניחים על הירקות.שופכים את היין מעל הבשר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-50 עד 70 דקות.

מצרכים
2 וחצי ק"ג חזה עגל
3 כפות חרדל משובח
2 כפיות פלפל שחור גרוס
רבע כוס שמן זית באיכות טובה
כוס יין אדום
צרור עשבי תיבול טריים הכולל: עלי רוזמרין, טימין, בזיליקום, זעתר, אורגנו
2 כפות מלח
1/2 1 ירקות שורש.

אופן ההכנה
קוצצים את עשבי התיבול דק ומוסיפים להם את השמן את הפלפל הגרוס, מלח ומערבבים את הכל ביחד ומניחים בצד.

פותחים כיס לאורך חזה העגל ומורחים בתוכו את תערובת התבלינים הטריים, מגלגלים וקושרים בחוט. מורחים את הבשר בחרדל.

בתבנית מניחים את ירקות השורש ואת גוש הבשר מניחים על הירקות.
שופכים את היין מעל הבשר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-50 עד 70 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר