מצרכים
2 וחצי ק"ג חזה עגל
3 כפות חרדל משובח
2 כפיות פלפל שחור גרוס
רבע כוס שמן זית באיכות טובה
כוס יין אדום
צרור עשבי תיבול טריים הכולל: עלי רוזמרין, טימין, בזיליקום, זעתר, אורגנו
2 כפות מלח
1/2 1 ירקות שורש.
אופן ההכנה
קוצצים את עשבי התיבול דק ומוסיפים להם את השמן את הפלפל הגרוס, מלח ומערבבים את הכל ביחד ומניחים בצד.
פותחים כיס לאורך חזה העגל ומורחים בתוכו את תערובת התבלינים הטריים, מגלגלים וקושרים בחוט. מורחים את הבשר בחרדל.
בתבנית מניחים את ירקות השורש ואת גוש הבשר מניחים על הירקות.
שופכים את היין מעל הבשר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-50 עד 70 דקות.