חשווה

חומרים ואופן ההכנה:2.5 ק"ג שוקיים מכבש קטן – טעים יותר (לבקש מהקצב להוציא את העצם – נוצר מעין כיס).לוקחים כוס אורז חצי מבושל, שמבושל עם בשר עגל ותבלינים – אפשר גם אורז עם שקדים וצנוברים. ממלאים את השוקיים במלית. שמים למעלה פלפל שחור ומלח, ועוטפים בנייר כסף.שמים בסיר שמותאם לתנור. מוסיפים מים עד לחצי הסיר ומכניסים לתנור (250 מעלות). בודקים כל שעה אם צריך להוסיף מים, עד שהבשר רך ומוכן.האטליז של חינאווי מיפו עכשיו גם בתל אביב: רח' קרליבך 25

חומרים ואופן ההכנה:
2.5 ק"ג שוקיים מכבש קטן – טעים יותר (לבקש מהקצב להוציא את העצם – נוצר מעין כיס).
לוקחים כוס אורז חצי מבושל, שמבושל עם בשר עגל ותבלינים – אפשר גם אורז עם שקדים וצנוברים. ממלאים את השוקיים במלית. שמים למעלה פלפל שחור ומלח, ועוטפים בנייר כסף.
שמים בסיר שמותאם לתנור. מוסיפים מים עד לחצי הסיר ומכניסים לתנור (250 מעלות).
בודקים כל שעה אם צריך להוסיף מים, עד שהבשר רך ומוכן.


האטליז של חינאווי מיפו עכשיו גם בתל אביב: רח' קרליבך 25

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר