מתכון ל-6 סועדים
חומרים
1 קילו בשר מעורב עגל וכבש טחון גס
1 בצל גדול קצוץ דק
1 צרור פטרוזיליה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
רבע כוס צנובר
שמן לטיגון
כוס טחינה דלילה
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר והבצל עם הפטרוזיליה, ומוסיפים להם את התבלינים עם הצנובר.
יוצרים מתערובת הבשר קציצות בגודל האצבע, ומניחים על מגש.
מסדרים את הקציצות בתבנית של התנור.
מחממים את התנור ל-200 מעלות צלסיוס.
מכניסים את תבנית הבשר לתנור.
צולים כ- 10 דקות.
מוציאים מן התנור ויוצקים את הטחינה הדלילה מעל לקציצות ומחזירים לתנור לצלייה של 10 דקות נוספות.
מוציאים מן התנור ומפזרים הפטרוזיליה.
מגישים מייד.