פיטריות פורטובלו במילוי קבב, צרובות על הגריל עם טחינה

חומרים500 גרם קבב מזרחי של זוגלובק 5 פיטריות פורטובלו גדולות מופרדות מהרגללטחינה1 שן שום2 כפות קצחחצי כוס מיץ לימון טריחצי כוס מים1 כוס טחינה גולמיתמלחאופן הכנת הקבב והפטריותיוצרים קציצות מהקבב ממלאים את ראש הפטרייה מורחים במעט שמן זית וצורביםעל הגריל כ – 3 עד 5 דקות מכל צד. לטחינהמערבבים את כל החומרים במעבד מזון. יוצקים על הקבב ומגישים.

חומרים
500 גרם קבב מזרחי של זוגלובק
5 פיטריות פורטובלו גדולות מופרדות מהרגל

לטחינה
1 שן שום
2 כפות קצח
חצי כוס מיץ לימון טרי
חצי כוס מים
1 כוס טחינה גולמית
מלח

אופן הכנת הקבב והפטריות
יוצרים קציצות מהקבב ממלאים את ראש הפטרייה מורחים במעט שמן זית וצורבים
על הגריל כ – 3 עד 5 דקות מכל צד.

לטחינה
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון. יוצקים על הקבב ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר