אוסובוקו בקר ביין אדום וירקות שורש

מרכיבים2 פרוסות אוסובוקו1 בצל שטוף לא מקולף חתוך לקוביות1 גזר שטוף לא מקולף חתוך לקוביות1 גבעול סלרי שטוף חתוך לקוביותכרישה שטופה חתוכה לקוביות1 גבעול טימין2 עלי דפנהקוביות ציר בקר קנור1 כוס יין אדום לבישול2 כפות סוכרחצי ליטר מיםמעט קמח מתובל במלח ופלפל שמן לטיגוןהוראות הכנהטובלים את פרוסות הבשר בקמח.מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.מחממים מחבת עם מעט שמן. סוגרים את הבשר במחבת ושופכים את שאריות השמן. מוסיפים את הירקות מטגנים מעט מוסיפים את הסוכר ואת היין.מצמצמים מוסיפים את המים.ואת ציר הבקר מביאים לרתיחה.מסדרים את הירקות בתבנית ועליהם מניחים את פרוסות הבשר.שופכים לתוך התבנית את הנוזלים ומכסים. מכניסים לתנור לשעתיים וחצי בערך או עד שהבשר רך.

מרכיבים
2 פרוסות אוסובוקו
1 בצל שטוף לא מקולף חתוך לקוביות
1 גזר שטוף לא מקולף חתוך לקוביות
1 גבעול סלרי שטוף חתוך לקוביות
כרישה שטופה חתוכה לקוביות
1 גבעול טימין
2 עלי דפנה
קוביות ציר בקר קנור
1 כוס יין אדום לבישול
2 כפות סוכר
חצי ליטר מים
מעט קמח מתובל במלח ופלפל
שמן לטיגון

הוראות הכנה
טובלים את פרוסות הבשר בקמח.

מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.

מחממים מחבת עם מעט שמן.

סוגרים את הבשר במחבת ושופכים את שאריות השמן.

מוסיפים את הירקות מטגנים מעט מוסיפים את הסוכר ואת היין.

מצמצמים מוסיפים את המים.

ואת ציר הבקר מביאים לרתיחה.

מסדרים את הירקות בתבנית ועליהם מניחים את פרוסות הבשר.

שופכים לתוך התבנית את הנוזלים ומכסים.

מכניסים לתנור לשעתיים וחצי בערך או עד שהבשר רך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר