1 ק"ג נתח שייטל טרי "אדום אדום" חתוך לקוביות של 2 X 2 ס"מ
מלח פלפל שחור לפי הטעם
שמן לשימון הגריל
לרוטב
חצי כוס סירופ מייפל
שליש כוס חרדל
1 ענף רוזמרין (עלים בלבד קצוצים)
3 שיני שום כתושות
1 פלפל חריף טרי קצוץ (או פחות, לפי הטעם)
לסלט
כרוב אדום קטן
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל
מיץ מחצי לימון
2 כפות שומשום קלוי
2 חופני נבטי חמניה
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הרוטב לתערובת אחידה.
קוצצים את הכרוב בסכין חדה או מעבד מזון לרצועות דקיקות, מערבבים עם שאר החומרים ומכניסים את הסלט למקרר לשעה לספיגת הטעמים.
מכינים 12 שיפודי בשר.
מחממים היטב מחבת גריל או גריל, מורחים במעט שמן, ממליחים ומפלפלים וצולים את השיפודים.
לקראת סיום הצלייה, מושחים ברוטב מכל הכיוונים וממשיכים לצלות עד לדרגת ההכנה הרצויה.
מסירים מהאש מושחים שנית ברוטב ומגישים.