מרינדה לסינטה ואנטריקוט

את הבשר משרים במרינדה בכלי סגור ללילה שלם.אפשרות ראשונהחצי כוס יין לבן יבשחצי כוס שמן זיתחצי כפית מיץ לימוןכפית מלח 1 בצל גדול מגורדחצי כפית פלפל שחור טחוןאפשרות שנייהחצי כוס יין אדוםחצי כוס שמן זיתכף חומץ יין אדוםגזר חתוך דקבצל קצוץ בצל שאלוט קצוץ דקעלה דפנהמלח גס ופלפל גרוס

את הבשר משרים במרינדה בכלי סגור ללילה שלם.

אפשרות ראשונה
חצי כוס יין לבן יבש
חצי כוס שמן זית
חצי כפית מיץ לימון
כפית מלח
1 בצל גדול מגורד
חצי כפית פלפל שחור טחון

אפשרות שנייה
חצי כוס יין אדום
חצי כוס שמן זית
כף חומץ יין אדום
גזר חתוך דק
בצל קצוץ
בצל שאלוט קצוץ דק
עלה דפנה
מלח גס ופלפל גרוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר