קרפצי'ו סינטה במילוי אבוקדו וסלסת פלפלים בשמן זית ירוק רענן

המצרכים הדרושים להכנת 4 מנות4 פרוסות דקות של סינטה בקר מיושנת נקייה משומן וגידיםהמצרכים הדרושים למילוי2 אבוקדו חתוך לפלחיםפלפל צהוב חתוך לקוביותפלפל אדום חתוך לקוביות1 בצל שאלוט קצוץרבע צי'לי קצוץ דקהמצרכים הדרושים לרוטב:חופן עלי ריחן קצוצים3 כפות שמן זית ירוק רענן, יד מרדכיחצי כפית מלח גסרבע כפית פלפל גרוסחצי כפית חומץ בין יין לבןאופן ההכנה1. מניחים את פרוסות הסינטה בין שני דפי נייר אפיה, ומרדדים עד עלה דק. חותכים כל חתיכה ל2 פרוסות.2. מניחים בקערה את חומרי הרוטב ומערבבים3. מניחים בקערה את חומרי המילוי ומוסיפים 3 כפות מהרוטב, מערבבים.4. עוטפים את כל פלח אבוקדו עם עלה סינטה, מניחים בצלחת הגשה.5. על הסינטה המגולגלת מפזרים מהמילוי.מקשטים את המנה ברוטב, מגישים עם לחם קלוי וסלט ירוק.

המצרכים הדרושים להכנת 4 מנות
4 פרוסות דקות של סינטה בקר מיושנת נקייה משומן וגידים

המצרכים הדרושים למילוי
2 אבוקדו חתוך לפלחים
פלפל צהוב חתוך לקוביות
פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל שאלוט קצוץ
רבע צי'לי קצוץ דק
המצרכים הדרושים לרוטב:
חופן עלי ריחן קצוצים
3 כפות שמן זית ירוק רענן, יד מרדכי
חצי כפית מלח גס
רבע כפית פלפל גרוס
חצי כפית חומץ בין יין לבן

אופן ההכנה
1. מניחים את פרוסות הסינטה בין שני דפי נייר אפיה, ומרדדים עד עלה דק. חותכים כל חתיכה ל2 פרוסות.

2. מניחים בקערה את חומרי הרוטב ומערבבים

3. מניחים בקערה את חומרי המילוי ומוסיפים 3 כפות מהרוטב, מערבבים.

4. עוטפים את כל פלח אבוקדו עם עלה סינטה, מניחים בצלחת הגשה.

5. על הסינטה המגולגלת מפזרים מהמילוי.

מקשטים את המנה ברוטב, מגישים עם לחם קלוי וסלט ירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר