שיפודי שקדי עגל על מקל סוס, סלסה דובדבנים וצ'ילי

החומרים: 1/2 1 כוסות דובדבנים מגולענים "חלום בראשית"4 פלפלי צ'ילי אדומים טריים10 עלי בזיליקום1 כף דבשמלח ים גס1 כפית קליפה מגוררת מלימון1 כוס שמן זית1/2 קילו שקדי עגל מנוקים10 מקלות סוס (להשיג בחנויות תבלינים) פלפל שחור טחון טרימיץ מלימון אחדההכנה:מדליקים גריל פחמים.קוצצים את הדובדבנים, הצ'ילי והבזיליקום. מוסיפים את הדבש, מעט מלח, קליפת הלימון וחצי כוס שמן זית.חותכים את שקדי העגל לקוביות ומשפדים על מקלות הסוס. מורחים כל שיפוד בשמן זית וקולים על הגריל החם, דקה מכל צד. מתבלים במלח ים גס והמון פלפל שחור.מניחים את השיפודים על צלחת הגשה, סוחטים מעל מיץ לימון, ומגישים עם סלסת הדובדבנים.

החומרים:
1/2 1 כוסות דובדבנים מגולענים "חלום בראשית"
4 פלפלי צ'ילי אדומים טריים
10 עלי בזיליקום
1 כף דבש
מלח ים גס
1 כפית קליפה מגוררת מלימון
1 כוס שמן זית
1/2 קילו שקדי עגל מנוקים
10 מקלות סוס (להשיג בחנויות תבלינים)
פלפל שחור טחון טרי
מיץ מלימון אחד

ההכנה:
מדליקים גריל פחמים.
קוצצים את הדובדבנים, הצ'ילי והבזיליקום. מוסיפים את הדבש, מעט מלח, קליפת הלימון וחצי כוס שמן זית.
חותכים את שקדי העגל לקוביות ומשפדים על מקלות הסוס.
מורחים כל שיפוד בשמן זית וקולים על הגריל החם, דקה מכל צד. מתבלים במלח ים גס והמון פלפל שחור.
מניחים את השיפודים על צלחת הגשה, סוחטים מעל מיץ לימון, ומגישים עם סלסת הדובדבנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר