בקר סיני בפלפלים

מנה צבעונית ומרשימה, שהכנתה לוקחת דקות ספורות בלבד. כל מה שצריך הוא ווק, מעט היערכות מראש וסיר מלא אורז לבן כתוספת. אם מפחדים מחריף, אפשר להשמיט את הפלפלים החריפים מהמתכון. החומרים הדרושיםחצי קילו בשר בקר קצוץ לגפרורים (להגיד לקצב "זה למנה סינית")2 בצלים גדולים קלופים, חצויים ופרוסים דק4 שיני שום קצוצות1 פלפל אדום, פרוס דק1 פלפל ירוק, פרוס דק1 פלפל צהוב, פרוס דק1 פלפלון אדום חריף1 פלפלון ירוק חריףשליש כוס שמן קנולה אקטיב "עץ הזית בריאות מהטבע"חצי כוס רוטב סויהשליש כוס דבש או סירופ מייפלאופן ההכנה1. מלהיטים את הווק ויוצקים לתוכו את השמן. מקפיצים בו את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב.2. מוסיפים את השום וממשיכים להקפיץ עוד חצי דקה.3. מוסיפים את הפלפלים המתוקים ומקפיצים כשתי דקות.4. חוצים את הפלפלונים החריפים ונפטרים מהזרעים ומהקרומים הלבנים (שם רוב החריפות). קוצצים דק ומוסיפים לווק.5. מוסיפים את הבשר בשתיים-שלוש נאגלות. כל פעם מקפיצים עד שהבשר משנה צבע, ואז מוסיפים עוד.6. מוסיפים לווק את הסויה והדבש (או המייפל) ומקפיצים עוד שתיים-שלוש דקות.מגישים מייד על אורז לבן.

מנה צבעונית ומרשימה, שהכנתה לוקחת דקות ספורות בלבד. כל מה שצריך הוא ווק, מעט היערכות מראש וסיר מלא אורז לבן כתוספת. אם מפחדים מחריף, אפשר להשמיט את הפלפלים החריפים מהמתכון.

החומרים הדרושים
חצי קילו בשר בקר קצוץ לגפרורים (להגיד לקצב "זה למנה סינית")
2 בצלים גדולים קלופים, חצויים ופרוסים דק
4 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום, פרוס דק
1 פלפל ירוק, פרוס דק
1 פלפל צהוב, פרוס דק
1 פלפלון אדום חריף
1 פלפלון ירוק חריף
שליש כוס שמן קנולה אקטיב "עץ הזית בריאות מהטבע"
חצי כוס רוטב סויה
שליש כוס דבש או סירופ מייפל

אופן ההכנה
1. מלהיטים את הווק ויוצקים לתוכו את השמן. מקפיצים בו את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב.

2. מוסיפים את השום וממשיכים להקפיץ עוד חצי דקה.

3. מוסיפים את הפלפלים המתוקים ומקפיצים כשתי דקות.

4. חוצים את הפלפלונים החריפים ונפטרים מהזרעים ומהקרומים הלבנים (שם רוב החריפות). קוצצים דק ומוסיפים לווק.

5. מוסיפים את הבשר בשתיים-שלוש נאגלות. כל פעם מקפיצים עד שהבשר משנה צבע, ואז מוסיפים עוד.

6. מוסיפים לווק את הסויה והדבש (או המייפל) ומקפיצים עוד שתיים-שלוש דקות.

מגישים מייד על אורז לבן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר