טחול ממולא

מתכון לחמישה סועדיםמרכיביםטחול גדולכוס קמח 4 בצלים בינוניים חצי קילו שומן קצוץ (מורכב מ-500 גרם בקר, 100 גרם עוף ו50 גרם כבש) מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה קוצצים את הבצלים ומטגנים קלות. מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם השומן הקצוץ. מוסיפים את הקמח הפלפל והמלח (לפי הטעם הרצוי) ומערבבים טוב.יוצרים כיס בטחול וממלאים אותו בתערובת שנוצרה. תופרים את הכיס בעדינות ומבשלים למשך שעתיים בסיר עם מים המכסים את הטחול. לאחר מכן מכניסים את הטחול המבושל למקרר למשך יום שלם. לאחר יום של קירור מוציאים את הטחול ופורסים לפרוסות. מטגנים את הפרוסות במחבת עם שמן עד למצב של הזהבה. מומלץ להגיש ברוטב גולש.

מתכון לחמישה סועדים

מרכיבים
טחול גדול
כוס קמח
4 בצלים בינוניים
חצי קילו שומן קצוץ (מורכב מ-500 גרם בקר, 100 גרם עוף ו50 גרם כבש)
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
קוצצים את הבצלים ומטגנים קלות. מעבירים לקערה ומערבבים יחד עם השומן הקצוץ.

מוסיפים את הקמח הפלפל והמלח (לפי הטעם הרצוי) ומערבבים טוב.

יוצרים כיס בטחול וממלאים אותו בתערובת שנוצרה.

תופרים את הכיס בעדינות ומבשלים למשך שעתיים בסיר עם מים המכסים את הטחול.

לאחר מכן מכניסים את הטחול המבושל למקרר למשך יום שלם.

לאחר יום של קירור מוציאים את הטחול ופורסים לפרוסות.

מטגנים את הפרוסות במחבת עם שמן עד למצב של הזהבה.

מומלץ להגיש ברוטב גולש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר