רכיבים ל-4 סועדים
800 גר' סינטה טרי "אדום אדום" חתוך לקוביות בגודל 3*3 ס"מ
למרינדה
1 בצל סגול מגורר בפומפייה
3 שיני שום קצוצות
רבע כוס חומץ טבעי
2 פלפלי שיפקה קצוצים (פלפלים חריפים מוחמצים)
1 כפית זרעי כוסברה
ירקות לשיבוץ בין הנתחים: עיגולי זוקיני, עגבניות שרי, קוביות פלפל, פרחי ברוקולי או כרובית
לצ'ימצ'ורי
1 כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע)
4 כפות חומץ טבעי
4 כפות שמן תירס או קנולה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. קולים את זרעי הכוסברה במחבת יבשה וחמה עד שמתחילים להתפצפץ. מצננים וכותשים מעט בעזרת גב כף או בעלי ומכתש.
2. מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את נתחי הבשר כשעתיים ועד 24 שעות במקרר.
3. משפדים את קוביות הבשר על שיפודים ומשבצים ביניהן ירקות.
4. להכנת הצ'ימצ'ורי: מערבבים את החומרים ומתבלים במלח ופלפל.
5. צולים את השיפודים על גריל פחמים או בתנור שחומם היטב על מצב גריל למשך 5-8 דקות. מגישים לצד הצ'ימיצ'ורי.