טורטייה בקר

מרכיבים:חמש טורטיות ריקות 250 גרם בשר בקר טחוןצנובריםבצל מטוגןקופסה רסק עגבניותמלחפלפלאופן ההכנהמוסיפים מעט שמן לסיר ומטגנים את הבשר. מוסיפים את הבצל ואת הצנוברים ומתבלים לפי הטעם.מוסיפים רסק עגבניות לקשירת כל המרכיבים. ממלאים את הטורטייה בבשר ומקפלים לחצי (ניתן להבריש את הטורטייה בביצה ולפזר שומשום).אופים בתנור כ- 10 דקות בחום של 200 מעלות.

מרכיבים:
חמש טורטיות ריקות
250 גרם בשר בקר טחון
צנוברים
בצל מטוגן
קופסה רסק עגבניות
מלח
פלפל

אופן ההכנה
מוסיפים מעט שמן לסיר ומטגנים את הבשר. מוסיפים את הבצל ואת הצנוברים ומתבלים לפי הטעם.

מוסיפים רסק עגבניות לקשירת כל המרכיבים.

ממלאים את הטורטייה בבשר ומקפלים לחצי (ניתן להבריש את הטורטייה בביצה ולפזר שומשום).

אופים בתנור כ- 10 דקות בחום של 200 מעלות.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר