שיפודי סינטה ואספרגוס

מרכיבים300 גרם סינטה מיושנת מבשר פרה מפקירה1 ק"ג אספרגוס טרירוטב טריאקי (או חמאה מומסת) למריחהאופן הכנהחותכים את הסינטה כנגד הסיבים לפרוסות דקות ככל האפשר.את האספרגוס קולפים וחולטים כדקה וחצי ומקררים במהירות במי קרח.חותכים את האספרגוס למנות ברוחב פרוסות הסינטה.מניחים 5 יחידות אספרגוס על כל פרוסת סינטה ומגלגלים.משפדים בכל שיפוד 3 גלילי סינטה עם אספרגוס.מניחים על גריל עם אש חזקה לזמן קצר. תוך כדי גלגול מורחים ברוטב טריאקי.

מרכיבים
300 גרם סינטה מיושנת מבשר פרה מפקירה
1 ק"ג אספרגוס טרי
רוטב טריאקי (או חמאה מומסת) למריחה

אופן הכנה
חותכים את הסינטה כנגד הסיבים לפרוסות דקות ככל האפשר.

את האספרגוס קולפים וחולטים כדקה וחצי ומקררים במהירות במי קרח.

חותכים את האספרגוס למנות ברוחב פרוסות הסינטה.

מניחים 5 יחידות אספרגוס על כל פרוסת סינטה ומגלגלים.

משפדים בכל שיפוד 3 גלילי סינטה עם אספרגוס.

מניחים על גריל עם אש חזקה לזמן קצר.

תוך כדי גלגול מורחים ברוטב טריאקי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר