נתחונים בנוסח מונגולי

חומרים ל- 5-6 סועדים: 1 ק"ג כף או שייטל טרי "אדום אדום" פרוס דק (3 מ"מ עובי כל נתח) שמן לשימון הגריל למרינדה: 5 שיני שום כתושות צרור כוסברה קצוץ 1 כוס רוטב סויה משובח 1 כוס יין שרי יבש לבישול (או יין לבן) 2 כפות סוכר 5 בצלים ירוקים קצוצים, רק החלק הירוק אופן ההכנה: מערבבים את כל חומרי המרינדה תוך המסת הסוכר. משרים את נתחי הבשר במרינדה למספר דקות.מסננים וצולים בזריזות משני הצדדים על מחבת גריל לוהטת משומנת היטב, או על גריל. הצעת הגשה: מומלץ להגיש על מצע של עלים ירוקים או על אורז מאודה. מתאים מאוד להגשה גם כמנה ראשונה.

חומרים ל- 5-6 סועדים:
1 ק"ג כף או שייטל טרי "אדום אדום" פרוס דק (3 מ"מ עובי כל נתח)
שמן לשימון הגריל

למרינדה:
5 שיני שום כתושות
צרור כוסברה קצוץ
1 כוס רוטב סויה משובח
1 כוס יין שרי יבש לבישול (או יין לבן)
2 כפות סוכר
5 בצלים ירוקים קצוצים, רק החלק הירוק

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה תוך המסת הסוכר.
משרים את נתחי הבשר במרינדה למספר דקות.
מסננים וצולים בזריזות משני הצדדים על מחבת גריל לוהטת משומנת היטב, או על גריל.


הצעת הגשה:
מומלץ להגיש על מצע של עלים ירוקים או על אורז מאודה.
מתאים מאוד להגשה גם כמנה ראשונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר