חורשט גורמה סבזי – תבשיל בקר עם עלים ירוקים ושעועית אדומה

מצרכים:1 ק"ג בשר בקר (שייטל/שריר/צוואר), חתוך לקוביות ומבושל (על נוזלי הבישול)200 גרם שעועית אדומה, מושרית במים למשך הלילה ומבושלת (על נוזלי הבישול)2 צרורות בצל ירוק2 צרורות פטרוזיליה2 צרורות כוסברה1 צרור נענע3 שיני שום, כתושות1 כוס שמן זית1 פלפל חריף ירוק, מנוקה מחרצנים4 יחידות לימונים פרסיים (מהסוג הבהיר)מלח ופלפל שחור טחוןהוראות הכנה:קוצצים את הבצל הירוק וכל הירק. מחממים את שמן הזית בסיר כבד ומטגנים את הירוקים, עד שהם משנים את צבעם לירוק כהה. מוסיפים את יתרת המרכיבים (את הבשר עם המרק ואת השעועית עם המיץ). מוסיפים את הלימון הפרסי ומבשלים על אש קטנה, כשעה. מומלץ מאוד להגיש עם אורז בסמטי שעבר סינון ואידוי. ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

מצרכים:
1 ק"ג בשר בקר (שייטל/שריר/צוואר), חתוך לקוביות ומבושל (על נוזלי הבישול)
200 גרם שעועית אדומה, מושרית במים למשך הלילה ומבושלת (על נוזלי הבישול)
2 צרורות בצל ירוק
2 צרורות פטרוזיליה
2 צרורות כוסברה
1 צרור נענע
3 שיני שום, כתושות
1 כוס שמן זית
1 פלפל חריף ירוק, מנוקה מחרצנים
4 יחידות לימונים פרסיים (מהסוג הבהיר)
מלח ופלפל שחור טחון

הוראות הכנה:
קוצצים את הבצל הירוק וכל הירק. מחממים את שמן הזית בסיר כבד ומטגנים את הירוקים, עד שהם משנים את צבעם לירוק כהה. מוסיפים את יתרת המרכיבים (את הבשר עם המרק ואת השעועית עם המיץ).
מוסיפים את הלימון הפרסי ומבשלים על אש קטנה, כשעה. מומלץ מאוד להגיש עם אורז בסמטי שעבר סינון ואידוי.



ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר