ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - בשר
מתכונים לראש השנה
מתכונים - בשר

שוקרוט אלזסי

מאת השף דרור פילץ


מצרכים ל- 8 סועדים:
כ- 20 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים במי מלח עד לרמה של אל-דנטה, מצוננים וקלופים
3 קופסאות כרוב כבוש שטוף במים, מסונן וסחוט
כ- ½ 3 ק"ג בשר מעושן מסוגים שונים כגון: שפונדרה בקר חתוך בצורת אסאדו, פאלדה מעושנת, חזה אווז מעושן, צוואר עגל מעושן, אוסובוקו בקר מעושן, ומיני נקניקיות מעושנות
1 כף פלפל אנגלי
½ כף ערער שבור
1 כף זרעוני קימל
כ- 10 עלי דפנה
2 בקבוקי בירה בהירה
1 גמלא ריזלינג לבן
2 בצלים לבנים גדולים, חצויים ופרוסים
2 כפות שומן אווז

הוראות הכנה:
מחממים תנור לחום בינוני-גבוה של 200 מעלות.
בסיר כבר ורחב שמתאים לבישול ואפייה בתנור, ממיסים את שומן האווז, מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים כ- 2-3 דקות.
מוסיפים את הבשרים המעושנים והתבלינים ומרפדים בכרוב כבוש. מניחים מעל שכבה של הנקניקיות ומוסיפים את הנוזלים.
מביאים לרתיחה ומכניסים לתנור לחצי שעה.

להגשה:
בצלחת אובאלית או עגולה גדולה, מסדרים את תפוחי האדמה והכרוב, מניחים מעל את הבשר.
מגישים בתוספת חזרת לבנה, חרדל חריף ולחם כהה.
לאמיצים – כוס מציר הבישול, לשתייה.


ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007












    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים