קוביות פילה בקר ואפרסקים על אפרסק קריספי

מצרכים ל- 4 מנות:300 גרם קוביות פילה בקר2 אפרסקים בשלים, חתוכים לקוביות אפרסק, חצוי חלוט ביין לבן, מקורר ומצופה בפנקו, מטוגן לפריכותלתחמיץ:4 בצלצלי שאלוט קצוצים6 כפות שמן גרעיני ענבים6 כפות שמן זית4 כפות חומץ בן יין לבןמלח, פלפל לבן, סוכרענף טרגוןקורט צ'ילי טחוןהוראות הכנה:שמים בצנצנת את כל מרכיבי התחמיץ, סוגרים ומנערים היטב. 3 דקות לפני ההגשה מערבבים את קוביות הפילה והתחמיץ. את קוביות האפרסק מוסיפים ממש לפני ההגשה. מניחים את תערובת הפילה על האפרסק הפריך ומגישים מייד.ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

מצרכים ל- 4 מנות:
300 גרם קוביות פילה בקר
2 אפרסקים בשלים, חתוכים לקוביות
אפרסק, חצוי חלוט ביין לבן, מקורר ומצופה בפנקו, מטוגן לפריכות

לתחמיץ:
4 בצלצלי שאלוט קצוצים
6 כפות שמן גרעיני ענבים
6 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בן יין לבן
מלח, פלפל לבן, סוכר
ענף טרגון
קורט צ'ילי טחון

הוראות הכנה:
שמים בצנצנת את כל מרכיבי התחמיץ, סוגרים ומנערים היטב.
3 דקות לפני ההגשה מערבבים את קוביות הפילה והתחמיץ.
את קוביות האפרסק מוסיפים ממש לפני ההגשה.
מניחים את תערובת הפילה על האפרסק הפריך ומגישים מייד.


ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר