מצרכים ל- 4 מנות:
300 גרם קוביות פילה בקר
2 אפרסקים בשלים, חתוכים לקוביות
אפרסק, חצוי חלוט ביין לבן, מקורר ומצופה בפנקו, מטוגן לפריכות
לתחמיץ:
4 בצלצלי שאלוט קצוצים
6 כפות שמן גרעיני ענבים
6 כפות שמן זית
4 כפות חומץ בן יין לבן
מלח, פלפל לבן, סוכר
ענף טרגון
קורט צ'ילי טחון
הוראות הכנה:
שמים בצנצנת את כל מרכיבי התחמיץ, סוגרים ומנערים היטב.
3 דקות לפני ההגשה מערבבים את קוביות הפילה והתחמיץ.
את קוביות האפרסק מוסיפים ממש לפני ההגשה.
מניחים את תערובת הפילה על האפרסק הפריך ומגישים מייד.
ממתכוני ירדן וינטאג' של יקבי רמת הגולן – פסטיבל בינלאומי ליין וגורמה 2007