נתח עגל חלב בסילאן ופלפל שחור

מוצרים1.5 ק"ג נתח כתף, צ'ך, או אגוז של עגל חלבחצי כוס סילאן3 כפות יין אדום יבשכף וחצי פלפל שחור גרוסמלח על פי הטעם.אופן ההכנהמערבבים את כל חומרי המשרהמעסים היטב את הבשר, דואגים שהפלפל והרוטב ידבוק בו מכל צדדיו.מחממים תנור ל160 מעלות צלזיוס ומכניסים הנתח לתנור למשך כשעה ורבע – יש להתייעץ עם הקצב לגבי זמן האפייה המדויקמוציאים ופורסים

מוצרים
1.5 ק"ג נתח כתף, צ'ך, או אגוז של עגל חלב
חצי כוס סילאן
3 כפות יין אדום יבש
כף וחצי פלפל שחור גרוס
מלח על פי הטעם.

אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המשרה

מעסים היטב את הבשר, דואגים שהפלפל והרוטב ידבוק בו מכל צדדיו.

מחממים תנור ל160 מעלות צלזיוס ומכניסים הנתח לתנור למשך כשעה ורבע – יש להתייעץ עם הקצב לגבי זמן האפייה המדויק

מוציאים ופורסים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר