פילה עגל ברוטב חרדל ויוגורט

חומרים:350 גרם פילה עגלמיכל שמנת מתוקהכף חרדל דיז'ון משובחיוגורט עיזיםשן שוםשמן זיתעלי רוקט1 בצל שאלוטאופן ההכנה:מערבבים בקערה את היוגורט עם שתי כפות שמן זית ושן שום קצוצה. מחממים תנור מראש ל- 220 מעלות. צורבים את נתח הפילה מכל צדדיו עד להשחמה, במחבת רחבה על אש גבוהה עם שמן זית. לאחר השחמה מכניסים לתנור לכ- 10 דקות. במחבת שהשחמנו את הנתח, מאדים במעט שמן זית בצל שאלוט.לאחר ריכוך הבצל מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה וצמצום של כ- 50 אחוז. מוסיפים את כף החרדל ומבשלים עוד כ- 5 דקות על אש בינונית. הגשה:בצלחת מניחים את עלי הרוקט. פורסם לשניים את נתח הפילה. שופכים מעליו את היוגורט, ומסביב את רוטב החרדל. טל פרנהימר שף פרטי, טל. 052-6907606www.personalchef.co.il

חומרים:
350 גרם פילה עגל
מיכל שמנת מתוקה
כף חרדל דיז'ון משובח
יוגורט עיזים
שן שום
שמן זית
עלי רוקט
1 בצל שאלוט

אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את היוגורט עם שתי כפות שמן זית ושן שום קצוצה.
מחממים תנור מראש ל- 220 מעלות.
צורבים את נתח הפילה מכל צדדיו עד להשחמה, במחבת רחבה על אש גבוהה עם שמן זית.
לאחר השחמה מכניסים לתנור לכ- 10 דקות.
במחבת שהשחמנו את הנתח, מאדים במעט שמן זית בצל שאלוט.
לאחר ריכוך הבצל מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה וצמצום של כ- 50 אחוז.
מוסיפים את כף החרדל ומבשלים עוד כ- 5 דקות על אש בינונית.

הגשה:
בצלחת מניחים את עלי הרוקט. פורסם לשניים את נתח הפילה. שופכים מעליו את היוגורט, ומסביב את רוטב החרדל.


טל פרנהימר שף פרטי, טל. 052-6907606
www.personalchef.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר